tuulivonduuri

Saitko elämältä turpiin vai kaiken ?

  • Saitko elämältä turpiin vai kaiken ?

Kiitos vuosi 2016 ja elämä !

Kaikesta mitä minulle opetit. Kiitos IHMISET kaikista kohtaamisista, lyhemmistä ja pitemmistä hetkistä, risuista ja ruusuista, olitte jokaikinen minulle opettaja, joka muovasi sitä kuka olen ja mitä opin. Kiitos ! Thank God ! Kiitos ahdistukset, koettelemukset ja surut, pistitte minut etsimään ongelmiin ratkaisuja, ja sain tehdä syväsukelluksen itseeni, Kiitos ! Ja syntyä hieman viisastuneempana versiona minusta. Thanx !

MITÄ OPIN : Että elämä on kuin Tuhkimotarina jossa sovitellaan lasikenkiä. Jos kengät ei sovi, niiden ei ollut tarkoituskaan sopia, älä ole silloin niinkuin ilkeä sisarpuoli joka tunkee väkisin niitä kenkiä jalkaan, siitä tulee vaan enemmän kipua ja särkyä kävellessä. Hyväksy nykytilanne niinkuin se on, ja ”move on”. Mitä paremmin ja nopeemmin hyväksyt vallitsevan tilanteen, sitä paremmin voit keskittyä uusiin haasteisiin. Niitä täydellisiä lasikenkiä tulee aina toisinaan sunkin kohdalle.

Hyväksy tappiot luonnollisena osana elämää. Hyviä juttuja ei tartte pakottaa ne syntyy itsestään. Sun elämä muodostuu siksi, mitkä on hallitsevat ajatuksesi.Soiko päässäsi levy ”Elämältä turpiin sain” vai ”Elämältä kaiken sain”

Skippaa skeida nupista ja pidä kiitollisus päiväkirjaa, niin sä oot jo lähellä taivasten valtakuntaa.

(Tietenkin jokainen lantunsiivous urakka on prosessi, joka kestää oman aikansa, riippuen siitä kuinka kauan sama levy on soinut. Levystä on tullut stoori, mitä olet itsestäsi itsellesi kertonut.Jos levy on huono se on pahajuttu. Hyvä uutinen on, että levyn voi vaihtaa ja menneisyys ei määrittele sinua, vaan se mikä sinä olet nyt.)

Kunnioita kaikkia, mutta älä ryömi kenenkään edessä, and have some f****n self respect. Älä rankaise itseäsi epäonnistumisista, kysy sen sijaan mitä voin tästä oppia. Erehdys ei ole erehdys jos voit oppia siitä jotain.

Kun uskot että ”sä onnistut ” tai ”et onnistu” oot yleensä kummassakin oikeassa.Sun itseesi kohdistuvilla ennustus profetiolla on taipumus toteutua.

Iso Kirja sanoo että : ”teidän täytyy tulla lasten kaltaisiksi... ” (ennenkuin isot viisaudet alkaa pikkasen avautumaan...)

Lapsi on aito, avoin, leikkisä, luottavainen, mielikuvitustaan käyttävä, vastaanottavainen, halukas oppimaan uutta, rakastava, toiseen turvautuva.

Sen vastakohta on teeskntelevä, salaileva, jäykkä, epäuskoinen, tosikko, torjuva,ei halua oppia uutta, pelkäävä, toiseen vaativasti ripustautuva.

Rakkaus on antamisen ilmentymä.( Sen vastakohta on pelko, joka ilmenee vaativuutena ja ruikutuksena, kun mikään ei riitä, tai ole tarpeeksi hyvin, joka lähtee itse arvostuksen puutteesta. )

1 Kor. 13: 4 -7 Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Koko Suomen Kansalle Much Love !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Sari Jarasvuo astui estradille.

Kommentti ei kyyninen, vaan huumoria.

Oma lisäni olisi ettei tarvitse elää ja ajatella kuin muut, kunhan ei vahingoita itseään tai muita. Pieni anarkia voi ravistella itsestäänselvyyksiä.

Käyttäjän tuulivonduuri kuva
Tuuli Sivusaari

Sari Jarasvuo ! hah hah... That was a good one !
Pieni anarkia on ilmaa puhdistavaa.